Lista referenthih korisnika UV sterilizatora, po različitim privrednim segmentima.

 

 

Kompanija PDM Agro Fruit, distribucija i proizvodnja

Kompanija PDM agro fruit se bavi distribucijom voća i povrća sa preko 100 zaposlenih. U cilju prevencije i u cilju zaštite svojih zaposlenih, PDM agro fruit koristi više uredjaja za UV sterilizaciju PowerOne 300W. POwerOne 300W omogućio nam je da sterilišemo svu garderobu i ostale predmete zaposlenih, svakodnevno i u veoma kratkom roku. Uredjaje UV sterilizator UltraPower 60W, koristimo u kancelarijama za sterilizaciju svih predmeta.

 

Osma beogradska gimnazija, obrazovne institucije

 

Osma Beogradska gimnazija koristi uredjaj UV Sterilizator UltraPower 60W za dezinfekciju i sterilizaciju prevashodno dokumenta i diploma koje izdaje svojim učenicima. UltraPower 60W nam omogućava da obezbedimo svim zaposlenima veoma efikasan, elegantan i brz način da sterilišu sve stvari koje su im neophodne u svakodnevnom poslu.

 

TechnoGoup, maloprodaja

 

Techno Group se bavi maloprodajom i servisima mobilnih telefona i prateće opreme. Odlučili smo se za nabavku UV sterilizatora MegaPower 30W, zbog njegovih dimenzija i brzine sterilizacije. Koristimo ga da omogućimo našim radnicima i našim kupcima efikasnu zaštitu od virusa. Na ovaj način možemo svaki predmet koji izađe ili uđe u radnju da sterilišemo, pre nego što ga kupac preuzme.

 

Crispy Gastro Bar, ugostiteljstvo

 

Odlučili smo se za nabavku više komada uredjaja UV sterilizator UltraPower 60W kako bi omogućili beskontaktnu sterilizaciju predmeta našim zaposlenim kao i našim gostima i time povećali njihovu sigurnost. Uredjaj UV sterilizator MegaPower 30W koristimo takođe u kućnoj varijanti.

 

Dr. Katarina Ille, privatan korisnik

 

"Tragajući za jednostavnim načinom dezinfekcije često korišćenih predmeta okrenula sam se dobro poznatom i priznatom konceptu koji koristi UVC zračenje. Tako sam naišla na UV sterilizator MegaPower 30W. Pošto sam ga isprobala, mogu reći da sam zadovoljna svojim izborom. Smatram da je aparat dobro dizajniran, veoma jednostavan za upotrebu, dovoljno prostran i lako se kontroliše putem aplikacije na telefonu. Naročito je praktičan zbog kratkog vremena dezinfekcije koje je omogućeno snažim UV lampama.  Konačno, želim posebno da istaknem profesionalnost, ekspeditivnost i ljubaznost zaposlenih.

Dr Katarina Ille" 

 

 

Optika Fokus, optičarska radnja

 

 

Optika Fokus, se odlučila za nabavku UV sterilizator MegaPower 30WMegaAirPower 72W. Za ovu vrstu sterilizacije smo se odlučili jel nam obezbeđuje najjednostavniji način sterilizacije predmeta u radnji, kao i filtraciju vazduha. Ovim merama štitimo i svoje radnike a i kupce. Ciklus trajanja sterilizacije je jako kratak, a daje nam mogućnost da sterilišemo naočare, sočiva za naočare, merene instrumente za merenje dioptrije. Uređaji su odličnog dizajna.

 

 

Energia gas and power,  snabdevač električne energije

Energia gas and power, je donirala UV sterilizator MegaPower 30W uređaje institutu Batut. Kompanija se odlučila na donaciju uređaja kako bi pomogla u borbi protiv epidemije, i kako bi omogućila da zdravstveni radnici dobiju sredstva za sterilizaciju, i da im omogući da zaštite sebe i svoje pacijente porodice.

 

OMEROVIĆ – RAKIĆ & Partners,  advokatska Kancelarija

 

 

Advokatska Kancelarija Omerović - Rakić & Partners se odlučila za MegaAirPower 72W. MegaAirPower uređaj nam omogućava da sterilišemo sve predmete, papire, od naših klijenata, kao i da sterilišemo vazduh u kancelariji i omogućimo svim klijentima sigurnost od virusa.

 

 

Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj, obrazovne institucije

  

Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj koristi  UV Sterilizator UltraPower 60W za dezinfekciju i sterilizaciju prevashodno dokumenta i diploma koje izdaje svojim učenicima. Jedan uređaj MegaAirPower 72W, smo instalirali u našoj zbornici, kako bi omogućili i nastavnicima sigurniju sredinu. Nastavnici će moći da koriste MegaAirPower 72W da sterilišu sve predmete, a pored toga vazduh u zbornici će biti sterilisan od virusa.